Café & Restaurang: 0703 38 32 51

Veckans sallad:

Kycklingsallad med currydressing

Måndag 3/5:

“Nässelsoppans dag”

Spenat- och nässelsoppa med ägghalva.

Grönkålsbollar med Örtagårdssås och kokt potatis.

Panerad fisk med örtagårdssås och dillkokt potatis.

Tisdag 4/5:

Raggmunk med bön- och rotfruktsröra samt lingonsylt.

Stekt fläsk med frasiga raggmunkar och rårörda lingon.

Onsdag 5/5:

Rödbetsgryta med smak av kryddpeppar, toppad med pepparrots crème samt kokt potatis.

Klassisk kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor.

Torsdag 6/5:

Majs- & spenatbiffar med quinoa från Nordisk Råvara samt ratatouille.

Potatismos och korv med gurkmajonäs.

Fredag 7/5:

Kikärtsgryta med spenat och rostade fröer. Serveras tillsamans med klyftpotatis.

Grekisk inspirerad färsbiff med klyftpotatis och tzatziki.

Shares
Share This